Lowongan kerja PT. Amarta Mitra Perkasa


PT. Amarta Mitra Perkasa 
   Mbutuh personel sing dipercaya lan profesional ing bagean 
  
 Staff administratif 
 Kualifikasi: 
  1.  Wadon, maksude umur 27 taun 
  2. Pendidikan D3 / S1 (Ekonomi, Administrasi, Akuntansi) 
  3. Pengalaman ing bidang administrasi Mahasiswa ing operasi MS Office, utamane MS Excel
  4. Penempatan Ruko Veranda, Taman Dayu Pandaan, Jawa Timur 

 Pelamar kudu menehi perhatian marang kualifikasi lan syarat sing dibutuhake kanggo perusahaan. 

Yen sampeyan kepengin ngisi kekosongan, sampeyan kudu nyiapake file lengkap sing dibutuhake wiwit saka CV lan syarat liyane. 

 Yen sampeyan yakin babagan syarat sampeyan, kirimake aplikasi kerja lan ngrampungake CV langsung ing ngisor iki:
                                          amartya.mitraperkasa@gmail.com 
 
Kanggo karyawan sing ngetrapake syarat kasebut bakal diproses luwih Aja lali, supaya ngerti yen sampeyan entuk informasi saka tim Ceritasiudin 
 Aja nganti sampeyan luput informasi kerja paling anyar saka tim Ceritasiudin Informasi Penting !!! Nuduhake informasi iki karo kanca, sedulur sing butuh, kanthi ngrewangi wong liya dadi lapangan ibadah kanggo kita kabeh Aja loker nganggo mode Travel / mbayar ulang biaya akomodasi sajrone pilihan. Lan jumlah dhuwit / transfer menyang pihak tartamtu kanggo pihak perusahaan Tansah mriksa situs web resmi perusahaan Ati-ati karo penipuan sing ditindakake dening wong sing ora tanggung jawab Pelamar gratis (gratis)

Related Posts

               
         
close